Wat ga je doen?

Gebruikmakend van de nieuwste industriële technieken verwerken wij vlees tot eindproduct voor de consument en als maaltijdcomponent. Als Operator Vleeswarenindustrie ben je verantwoordelijk voor een inpaklijn waar de eindproducten volgens een bepaalde procedure gesneden en ingepakt worden. Daarbij zorg je ervoor dat de producten van jouw lijn voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en productspecificaties.

Je werkt mee als voorman en geeft leiding aan een klein team van productiemedewerkers. Overige werkzaamheden bestaan uit: klein preventief onderhoud aan de machines, registratie van productiegegevens en kwaliteitscontroles en rapportage aan de (assistent) teamleider.

Wij verwachten van jou daadkracht, zelfstandigheid en kwaliteitsbesef. Ervaring in de levensmiddelenindustrie en met vlees is een pré. Bij ons vind je afwisseling in jouw werkzaamheden en aandacht voor jouw ontwikkeling. 


Team

Met jouw team zorg je ervoor dat tijdens het verpakken de kwaliteit van ons product gewaarborgd blijft. In de productieruimte werken meerdere teams aan deze belangrijke stap in het productieproces. Verdeeld over vier locaties in Delft.


Wie ben jij?

 • Werkervaring als (machine-)operator in de levensmiddelenindustrie;
 • Door opleiding en/of werkervaring kennis opgedaan op gebied van levensmiddelentechnologie/slagersvak of vergelijkbaar;
 • Kennis van machines als Multivac, Multipond, Zomerdam of Belwinco is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal;
 • De volgende competenties zijn van belang: planmatig werken, daadkracht, besluitvaardig, leidinggevende kwaliteiten.

Wat bieden wij?

 • Afwisselende functie als Operator Vleeswaren binnen een team (gespecialiseerde) collega’s;
 • Op bouw van extra vakantiedagen door middel van Arbeidstijdverkorting (ATV –uren);
 • Werkzaam in dagdiensten;
 • Eindejaarsuitkering van 3,25%;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling (VLEP);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis.


Over Zandvliet en Group of Butchers

Zandvliet Vleeswaren is al bijna 100 jaar een begrip in de Nederlandse (super)markt! Vanuit onze productielocaties in Delft vervaardigen wij dagelijks onze smaakvolle producten, te weten worst, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Bij Zandvliet gaan tradities en een gemoedelijke sfeer samen met een dynamische, innoverende en uitdagende werkomgeving. Binnen onze organisatie is ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van nieuwe ideeën. De sfeer is open, ambitieus en informeel.

Sinds 2021 is Zandvliet Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers en behoort daardoor tot de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland. We delen onze passie voor vlees en delen graag kennis en kunde met elkaar.


Werken bij Group of Butchers

Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is bij ons hetzelfde. Uiteraard ontvang je een goed salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering. We hebben een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij geloven dat je in een goede werksfeer tot betere prestaties komt, organiseren we regelmatig gezellige barbecues en leuke feesten.  En vieren we onze successen met teamactiviteiten en borrels.


Solliciteren

Zullen we, onder het genot van een kopje koffie, kennismaken op 1 van onze fabrieken in Delft? Stuur een mailtje naar hr.zandvliet@groupofbutchers.com of neem contact op met 1 van onze HR Adviseurs (Sander of Jessica) via het telefoonnummer 015-2562200.

Let’s Meat!