ben jij op zoek naar een leidinggevende functie met verantwoordelijkheid, verdieping en ruimte voor ontwikkeling? Dan is dit de functie voor jou!


Wie zijn wij?
Zandvliet Vleeswaren is al bijna 100 jaar een begrip in de Nederlandse (super)markt! Vanuit onze productielocaties in Delft vervaardigen wij dagelijks onze smaakvolle producten, te weten worst, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Bij Zandvliet gaan tradities en een gemoedelijke sfeer samen met een dynamische, innoverende en uitdagende werkomgeving. Binnen onze organisatie is er ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van nieuwe ideeën. De sfeer is open, ambitieus en informeel.


Over Group of Butchers
Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en behoort tot de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland Op zestien gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken wij uiteenlopende vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland.


Wat ga je doen?
Als  Assistent-Teamleider inpak ben je verantwoordelijk voor meerdere processen binnen inpakafdeling van de Zandvliet locatie op de Faradayweg 4. De inpakafdeling bestaat uit verschillende lijnen met verpakkingsmachines (Multivac,). De Inpak afdeling bestaat uit een High Care en Low Care gedeelte op beide domeinen zijn verschillende werkzaamheden en bijbehorende voedselveiligheid voorschriften.

Op iedere lijn zijn machineoperators en productiemedewerkers actief om de het inpakproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Je zorgt in overleg met de teamleider voor de personeelsplanning en zorgt voor een zo efficiënt mogelijk uitvoering van de productieplanning. Je bent bezig met het overzicht behouden, coördineren en corrigeren indien nodig. Naast deze taken draag je ook de verantwoordelijkheid voor het werken volgens de ARBO richtlijnen, het in goede staat behouden van onze machines en materieel en draag je, niet onbelangrijk, bij aan het behouden van een goede sfeer op de werkvloer.

Team
Het team bestaat uit een teamleider, nog één assistent-teamleiders en meerdere operators en inpakmedewerkers.
 

Wie ben jij?

  • Minimaal 2 jaar ervaring als meewerkend voorman binnen een vergelijkbare productie omgeving;
  • Goed in de omgang met computersystemen (Navision, Microsoft office);
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van voedselveiligheid (HACCP/IFS);
  • Ervaring in het leidinggeven en bijbehorende capaciteiten;
  • Ervaring in de vleesmiddelenindustrie (pré);
  • Enige kennis van inpakmachines; Multivac,,(pré)

 

Werken bij Zandvliet?
Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is bij ons hetzelfde. Uiteraard ontvang je een goed salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering. Daarnaast is er binnen onze organisatie ruimte voor eigen initiatief en het inbrengen van nieuwe ideeën. De sfeer is open, ambitieus en informeel. Tot slot vieren we graag onze successen met bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

Let’s make something special together!


Maak van deze vacature je nieuwe baan.
Ben jij het talent dat wij zoeken? Laat dan je cv en motivatie achter via hr.zandvliet@groupofbutchers.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sander Langerak of Jessica de Ruiter (HR Adviseur) op telefoonnummer 015-2562200.